Ignalinos rajono turizmo informacijos centras

Nakvynės namai „Tiki Inn“

Viešbučiai, poilsio ir svečių namai

Mūsų poilsio namai yra Palūšėje, 50 m. nuo pagrindinio Molėtai- Ignalina kelio (114)(kaimo pradžioje nuo Molėtų pusės) ant Lūšių ežero kranto. Bendras nakvynės vietų skaičius 32 žmonėms. Pirmame aukšte yra pagrindinė salė, dekoruota polinezijos stiliumi su panoraminiu vaizdu į ežerą ir didele terasa, kurioje galite stebėti saulėlydžius. Patogus miegamų vietų skaičius 15 žmonių. Šioje salėje su atviru židiniu sodiname iki 40 žmonių. Šioje bendroje erdvėje vyksta įmonių susitikimai (seminarai), bendraujama, valgoma ir tiesiog būnama...
Yra didelė savitarnos virtuvė su baro stalu. Maistui pasigaminti siūlome BBQ grilį, pagamintą JAV pagal individualų užsakymą (galima pamaitinti iki 40 žm.) taip pat dujinę paella irangą (iki 25 žm.)
Po Aukštaitijos nacionalinį parką apsižvalgyti galite drviračiais, baidarėmis, irklalentėmis (SUP'ais- Stand Up Paddleboards), outrigger kanojomis bei pėščiomis. Karšta su meile iškūrenta pirtis, naktinės jau tradicija tapusios maudynės ežere bei šypsenos po relaksuojančių nugaros masažų galutinai užtikrins kūno ir dvasios ramybę.

Kalbos: lietuvių, rusų, anglų.

Nakvynės namai dirba visus metus.

Patogumai

Pokylių salė
Pirtis / Kubilas

Sezoniškumas

Vasarą
Visus metus

Atsiliepimai

Komentuoti