Ignalinos rajono turizmo informacijos centras

Dviračių nuoma Paliesiaus dvare

Dviračių, paspirtukų nuoma

Iki garsiojo Mėčionių kaimo – tik trys kilometrai, Mielagėnų miestelis – už dviejų kilometrų, iki Kukutėlių – 8 kilometrai… Tai tik kelios netoli Paliesiaus dvaro esančios patrauklios ir įdomios vietos, kurias jau lanko mūsų svečiai. Ir geriausia tai padaryti dviračiais, kuriais galima naudotis nemokamai.

Įdomu tai, kad mūsų dviračiai, kaip mes patys juos vadiname, yra „retro“ dviračiai – neturi pavarų sistemos, yra tik viena pavara, juos stabdyti reikia kojomis. Jaunimui tai yra didelė atrakcija, nes jie jau įpratę prie įmantrių dviračių su daugybe pavarų ir turinčių skirtingas stabdymo sistemas.

Mūsų dviračiai skirti ramiam poilsiui, jie patikimi ir patvarūs, jais smagu važinėti po apylinkes. Pasirūpiname ir mūsų keliautojų saugumu – kelionėje dviračiu privalomas šalmas ir liemenė. Kartu su svečiais aptariame ir jų kelionės dviračiu maršrutą, patariame ir pateikiame reikalingos informacijos.

Džiaugiamės, kad sutvarkyti ir sezonui paruošti dviračiai jau paskelbė šių metų poilsio sezono pradžią – dvaro svečiai mielai renkasi išvykas dviračiais, pirmieji maršrutai jau išbandyti. Automobilis, kuriuo atvyksite, gali ramiai ilsėtis, o kelionė dviračiu visuomet pilna įspūdžių: gali žvalgytis aplinkui, jausti oro gaivą, stabtelėti ir nusifotografuoti patikusį vaizdą. Tad smalsių mūsų svečių laukia dviračiai paslaptingais pavadinimais: „Monark“, „Cresent“, „DBS“…

Atsiliepimai

Komentuoti