Ignalinos rajono turizmo informacijos centras

Česlovo Stonio kompoziciją „AMŽINAI, AMŽINAI NERAMUS“ (Paulius Širvys – eilėse, dainose, prisiminimuose).

Kiti renginiai

Įvykęs renginys

Saulė ir vanduo visada puiku, bet dar puikiau, kai gali pamaitinti ir sielą: visi visi kurie pasiilgo P. Širvio poezijos ir senųjų scenos grandų balsų Č. Stonio, S. Sipaičio bei P. Zarembos prašom į Bitininkystės muziejų birželio 27 dieną 16 valandą. Mūsų vėsiame didžiajame kluone jūsų lauks Česlovo Stonio kompoziciją „AMŽINAI, AMŽINAI NERAMUS“ (Paulius Širvys – eilėse, dainose, prisiminimuose).
Atlikėjai:
ČESLOVAS STONYS – aktorius;
SAULIUS SIPAITIS – aktorius;
PRANAS ZAREMBA – operos solistas. Kompozicijos autorius Česlovas Stonys sako: „Kiek daug apie Paulių Širvį prirašyta. Kiek daug pripasakota. Kiek daug jį pažinojusių, kiek daug „draugų“. O jis parašė: „Aš toks vienas, velnioniškai vienas“…Mes jo nepažinojom. Mes jį matydavom iš tolo. Mes nedrįsom plekšnoti jam per petį ar siūlytis į „bičiulius“. Mums jis buvo didis Poetas. Toks ir liko.
Kompoziciją „Amžinai, amžinai neramus“ dėliojau kaip mozaiką iš jo paties ir jo Vienintelės prisiminimų, laiškų. Čia skambės Poeto kaimynų, draugų ir… nedraugų mintys apie jį ir jo poeziją. Čia dainuosime pagal jo tekstus sukurtas dainas.
Ateikite ne į literatūrinę popietę, ne į susitikimą su aktoriais. Ateikite į svečius pas Paulių Širvį. Jo namų durys visiems buvo atviros. Šią popietę Jis atvers Jums savo Širdį“.
P.S muziejaus lankymas mokamas! Bitininkystės muziejaus lankymas:Suaugusiems: 1 asmeniui – 4 Eur.Moksleiviams, studentams, neįgaliesiems, pensininkams: 1 asmeniui – 2 Eur
Šeimos bilietas (šeimos bilietą gali įsigyti 3-6 asmenų grupė, kurią sudaro nuo vieno iki dviejų suaugusiųjų) ir bent vienas vaikas iki 18 m.: 10 Eur.
Ikimokyklinio amžiaus vaikams: nemokamai