Ignalinos rajono turizmo informacijos centras

Ekskursija "Aukštaitijos ežerų labirintais"

Ekskursijos

Įvykęs renginys

REGISTRACIJA: Žinutė facebook, el. paštu: [email protected], tel. 865616099

SUSITIKIMO VIETA IR LAIKAS: 2020 m. kovo 8 d. (sekmadienis), 10 val., M. Petrausko g. 1, Palūšėje, Ignalinos sen., Ignalinos r. sav. (prie senosios Palūšės bažnyčios). Važiuojantiems iš Vilniaus su mumis, susitikimo vietą ir laiką pranešime asmeniškai.
https://goo.gl/KdnRPD

KAINA: 10 Eur (važiuojant savu transportu vaikams iki 12 metų nemokamai). Važiuojantiems mūsų transportu reikės susimokėti papildomus 10 eur. Papildomai rinksime iš kiekvieno dalyvio po 1 eur Aukštaitijos nacionalinio parko mokesčiui.

EKSKURSIJOS TRUKMĖ - ~6 val (+/- 1 val.).

Kviečiame pakeliauti po vieną iš paslaptingiausių Lietuvos gamtinių kampelių – Aukštaitijos nacionalinį parką. Ne vienas esame čia buvę, ne vienas stovyklavę, todėl tikrai bus įdomu sužinoti, kaip gamta sukūrė tokią neaprėpiamą gausybę ežerų. Visi jie tarsi susiję į melsvą perlų vėrinį, o jų krantai, sąsmaukos, pusiasaliai ir salos klaidina begaliniame labirinte. Ekskursijoje susipažinsime su unikaliu paskutiniojo apledėjimo pakraščiu, kalvomis ir daubomis, Aukštaitijos ežerų raida, pelkėmis ir šlapynėmis. Informacijos vėl bus daug, o išsiskirsime pasilikę sau mįslių ateičiai. Pasibaigus ekskursijai apsilankysime Geologo kelionių ekspozicijoje, Palūšėje, Aukštaitijos verslo centre.

APLANKYSIME: Lūšių ežero pakrantę (apie 2 km žygis pėsčiomis), Ladakalnį, Ginučių piliakalnį, Ginučių malūną, Medžiukalnio šaltinį, Geologo kelionių ekspoziciją. Nuo objekto iki objekto važiuosime automobiliais.

Kad patvirtintume registraciją, laukiame įmokos.

Gavėjas: Jonas Šečkus
individuali veikla Geologo kelionės
IDV Nr. 704718
Paysera LT
Banko kodas 35000
LT033500010003720802
Paskirtis: Aukštaitijos ežerų labirintais