Ignalinos rajono turizmo informacijos centras

Galapagai pristato: Jazzu

Koncertai

Įvykęs renginys

Festivalis Galapagai pristato:

Liepos 25 dieną Palūšės valtinės baro scenoje karaliaus Jazzu!

Prestižines M.A.M.A 2019 statulėles geriausios metų pop atlikėjos, metų albumo ir metų vaizdo klipo kategorijose pelniusi Justė Arlauskaitė-Jazzu pagaliau vėl galės gyvai susitikti su savo klausytojais intymiausiuose – akustiniuose koncertuose, vienas jų - Palūšės Valtinės kūrybinėje erdvėje.

„Visas mano akustinių koncertų turas buvo nukeltas į rudenį, todėl kai tik gavome progą vėl koncertuoti šiuo neįprastu metu, net nedvejojau, kokį formatą pasirinkti. Taigi, bus fortepijonas, violončelė – mano du mėgstamiausi instrumentai ir daug vokalų“, – sako Jazzu.

Jos širdyje susipynė įvairiausi jausmai: išvargino karantinas, nežinomybė, laukimas, ne tik artimiausių žmonių, bet ir publikos ilgesys. „Vargina ir naujos taisyklės, tačiau turime prisitaikyti. Vis tik man svarbiausia – susitikti su savo klausytojais. Tad ši galimybė džiugina labiausiai, – kalba Jazzu. - Mano gyvenimas ir koncertų grafikas visada buvo labai įtemptas, todėl pastarasis tylos etapas tęsėsi gerokai per ilgai. Jaudinuosi lyg prieš egzaminą. Žinau, kaip žmonės pasiilgo muzikos, kaip gers kiekvieną garsą į save. O mano misija – grąžinti jiems muzikos, garsų džiaugsmą, jausmus ir ilgesį sudėti į dainas ir tiesiog pakviesti visus švęsti gyvenimą čia ir dabar. Emocijų kreivė bus plati, tad ateikite tiesiog pagyventi muzikoje!“

---

DĖMESIO!
Festivalis GALAPAGAI 2020 perkeliamas į 2020.07.30-31 d. Visi iki šiol įsigyti bilietai galios festivalyje GALAPAGAI 2021!

---

Dėl esamos situacijos vietų kiekis ribotas. Prašome prie staliukų sėdėti ne daugiau 5 asm. Saugokime save ir kitus, nepamirškime apsaugos priemonių - kaukės nepamaišys ir dezinfekcinis nepakenks!