Ignalinos rajono turizmo informacijos centras

Galapagai pristato: Monika Linkytė

Koncertai

Įsivaizduokite: saulėlydis, tu ir tavo artimas valtelėje ir dainos.
Gražiausi vasaros vakarai man visada siejasi su besileidžiančia saule, banguojančiu vandeniu, muzika, krentančiomis žvaigždėmis, miškų alsavinu, o rugpjūčio 21d. vakarą aš jus būtent į tokį pasimatymą ir kviečiu Palūšės valtinėje.

Akustiniai koncertai man yra visiška magija: dviejų valandų pokalbis su kiekvienu atėjusiu, kada galiu pamatyti kiekvieno iš jūsų akis, girdėti jūsų atodusius ir matyti kiekvieno šypseną. Jūs taip arti ir taip lengva jus jausti! Muzikoje nebelieka bereikalingų garsų. Esu tik aš ir vienas instrumentas. Kad ir kaip norėčiau kuo nors prisidengti, tokiais vakarais tai tiesiog neįmanoma.

Ir kaip man patinka, jog slapta galiu padovanoti bent keletą naujausių dainų eilučių, kurias iki išleidžiant girdi tik mano 6 artimiausi draugai.

Akompanuoja: Žygimantas Kepenis

Instagram | https://bit.ly/3AkH71c
Spotify | https://spoti.fi/3AnMNri
---

Durys atsidaro: 18:00

Koncerto pradžia: 20:00

Vieta: Palūšės valtinė baras

---

SVARBI INFORMACIJA:

Įsigydami bilietą koncerto lankytojai renginio dieną privalo turėti galimybių pasą ir įsipareigoja laikytis dabartinių, renginiams keliamų reikalavimų.

---

Bilietas galioja vienam asmeniui. Bilietai negrąžinami ir nekeičiami. Vaikams iki 6 m. renginys nemokamas.

Leidžiama fotografuoti, filmuoti: TAIP (bet tik ne su profesiosionalia technika).Draudžiama įsinešti: alkoholinių gėrimų, narkotinių ar kitų psichotropinių medžiagų, bei jų vartojimui reikalingų priemonių; maisto ar skyščių stiklinėje taroje; bet kokios rūšies ginklų.

Organizatorius pasilieką teisę keisti renginio programą.

Staliukai ne rezervuojami. Į bilieto kainą sėdima vieta neįskaičiuota.

Renginį iš dalies finansuoja Lietuvos kultūros taryba ir Ignalinos rajono savivaldybė