Ignalinos rajono turizmo informacijos centras

Galapagai pristato: Vidas Bareikis

Koncertai

Įvykęs renginys

Festivalis Galapagai pristato:

Rugpjūčio 8 dieną, Palūšės Valtinės kūrybinėje erdvėje, siautės Vidas Bareikis!

Ir jauno, ir seno mėgiamas scenos nutrūktgalvis Vidas Bareikis su savo energingais bendražygiais – VB Gang‘u ir muzikos grupe gyvai surengs koncertą, kuris bus visiškai neįtikėtinas!

Karantino metu Vidas nelėtino tempo: vedė televizijos laidas, nuotoliniu būdu įrašė 10 naujų kūrinių ir nuolat intensyviai sportavo, tad jo fizinė forma – pati geriausia, o kūrybiniai rezervuarai – sklidinai užpildyti naujomis idėjomis.

Už horizonto nunešančios M.A.M.A 2019 metų atlikėjo fantazijos ir šlovę pelnę superhitai – „Ant bangos“, „Nervai“, „Pusvalanduko“, „Pažiūrėk į mane, mama“, „Ežero dugne“ bei daugelis kitų gali būti tvirta garantija, kad šis V. Bareikio koncertas išliks atmintyje kaip vienas įspūdingiausių pastarojo laikmečio reiškinių.

---

DĖMESIO!
Festivalis GALAPAGAI 2020 perkeliamas į 2020.07.30-31 d. Visi iki šiol įsigyti bilietai galios festivalyje GALAPAGAI 2021!

---

Dėl esamos situacijos vietų kiekis ribotas. Prašome prie staliukų sėdėti ne daugiau 5 asm. Saugokime save ir kitus, nepamirškime apsaugos priemonių - kaukės nepamaišys ir dezinfekcinis nepakenks!