Ignalinos rajono turizmo informacijos centras

PASIVAIKŠČIOJIMAS ANT VANDENS IRKLENTĖMIS.

Žygiai

Palūšės gidė ir vandens žygių organizatorė Audra Tiki iš www.tikitours.lt kviečia visus vandens pramogų mėgėjus pasivaikščioti vandeniu!

Irklentės - tai karališkas vandens sportas, sparčiai populiarėjantis visame pasaulyje, todėl šią vandens pramogą siūlome ir Jums!- prisiekusiems irklentininkams ir visiems smalsaujantiems!

Data: rugpjūčio 14 diena.
Vieta: Tiki Inn pakrantė ( Pašakarvio g. 2, Palūšė).
Laikas: 10:30 val.
Trukmė: 1,5 – 2 val.

Instruktažo metu užteks laiko sukaupti pasitikėjimą savo jėgomis tiems, kas plauks irklentėmis pirmą kartą. Susipažinsime, gausite stovėjimo ant irklenčių pradžiamokslį, visą reikalingą įrangą (irklentes su irklais, liemenes, sausmaišius). Su savimi pasiimti geriamo vandens ir prisikabinti šypsenas visai dienai!!! Apsirengti pagal orą. Amžiaus bei lyties nediskriminuojame!
Lūšių ežero gelmės nuplukdys mus iki romantiškai žavingo Meiros upelio,- Audra vadina jį Aukštaitijos Venecija,- plaukimas dienos metu labai romantiškas, o naktį - visiška mistika su sava upės gyvenimo paslaptim.
Grįžę likusį laiką galėsite pramogauti irklentėmis toliau - kas norės,- SUP joga arba SUP Polo.
SUP joga - tai mankšta ant irklenčių, kai vanduo tampa jogos kilimėliu! Inkaruosimės ir kvėpavimo - mankštos/ jogos metu patirsime galimybę pajusti savo kūnus kitaip!
Kas norės ekstremalių pojūčių intensyvumo,- pasiūlysime irklenčių futbolą,- taikiose varžybose galės dalyvauti ir aktyviai stebėti likusieji norintys.
Registruotis į vandens pramogas kviečiame iš anksto,- kad matytume ir paskirstytume norinčių dalyvauti visoje programoje srautus.
Iki pasimatymo vandenyje!!!

ŽYGIS YRA NEMOKAMAS.

Būtina išankstinė registracija.

Projektas finansuojamas įgyvendinant Ignalinos rajono savivaldybės visuomenės sveikatos rėmimo specialiosios programos finansuojamą priemonę „Turizmas – kaip sveika alternatyva“.