Ignalinos rajono turizmo informacijos centras

Premjera: EkoŽygis Vidiškių parapijos keliais /Ignalinos r./

Žygiai

Premjera: EkoŽygis Vidiškių parapijos keliais /Ignalinos r./

Išsami informacija

Šis pažintinis žygis organizuojamas:
Mėgstantiems vidutinį ėjimo tempą ir tiems, kurie mėgsta pažintis su naujais žmonėmis ir vietovėmis, kuriems patinka atsipalaiduoti, klausytis įdomių istorijų, mėgautis buvimu čia ir dabar; taipogi norintiems pažinti Ignalinos kraštovaizdį, senuosius kaimus bei šimtamečius miškus. Žygio metu bus galimybė prisirinkti po stiklinaitę mėlynių bei išsimaudyti miško ežerėlyje. Žygis ypač tinka žmonėms, kurie mėgsta naujas ir smagias patirtis – t. y. kurie nori ne tik eiti, bet ir pažinti.

Šis žygis nėra skirtas :
Sportinio ėjimo entuziastams kurių tikslas yra numatytą atstumą
įveikti kuo greičiau, per kuo trumpesnį laiką.

Diena: 2021 metų liepos 25 (sekmadienis).
Pradžia : 10:00 val. (registracija pradedama 09:30 val.).
Susitikimo vieta: Vidiškių kaimas /Ignalinos r./
Kategorija : nesudėtingas
Distancija : 22 km.
Trukmė : ~ 7,5 val.
Danga : miško kelias, žvyrkelis, asfaltas.

Maršrutas žiedinis: Vidiškės – Rimšėnų km - Kukoriškės km – Ažubalio piliakalnio rekreacinis medinių skulptūrų takas ir Galų durpyno panorama - Navikų kaimas – Žitamonto miškas ir Velniadvario ežerėlis – Balaveckų km – Vidiškės.

Svarbu: pusiaukelėje žygio nutraukti nėra galimybės, nes nenumatytas pervežimas.

Žygio vadovai :
I kategorijos gidė Rita Ramanauskienė
Kontaktai: tel: 868587308; el.paštas: [email protected]
Ričardas Ramanauskas

Registracija: iki liepos 23 d.

Registracijos nuoroda: https://forms.gle/kVZtR1mD6eiVAFUt8
Dalyvio mokestis asmeniui : € 8
Vaikams iki 15 metų : € 4 (į žygį kviečiame vaikus nuo 12 metų).

Į kainą įskaičiuota:

Gidų-žygio vadovų paslauga naminis pyragas, įvairių rūšių arbata (pusiaukelėje prisėsime trumpam pailsėti, atsigersime arbatos ir pasivaišinsime naminiu pyragu).

Svarbi informacija:
Registracija į žygį vyksta dviem etapais, nes užsiregistravus pradinėje registracijoje, ne visuomet reiškia, kad žygeivis /žygeiviai jame dalyvaus.

I etapas: registracija.
Užpildę registracijos anketą ir pareiškę norą susimokėti banko pavedimu, žygeiviai nurodytu elektroninio pašto adresu gaus informaciją apie išankstinį apmokėjimą.

II etapas: registracijos patvirtinimas.
Po to, kai žygių organizatoriai gaus pavedimą – registracijos mokestį, dalyviui bus išsiunčiamas antrasis elektroninis laiškas su žygio maršruto aprašymu bei susitikimo vieta. Mokėjimo kopijų spausdinti nereikia – tausokime medžius.

Dėmesio!
Asmenys, registracijos formoje pareiškę norą susimokėti vietoje grynaisiais, turi papildomai informuoti apie savo dalyvavimą žygyje jiems patogiu būdu: SMS ar Facebook žinute, telefono skambučiu ar el. laišku. Tai bus Jūsų dalyvavimo patvirtinimas, po kurio gausite el. laišką su visa žygio informacija.

Kodėl naudojame tokią sistemą?
Ruošiantis žygiui mums labai svarbu žinoti dalyvių skaičių. Jų metu vaišiname dalyvius arbata, naminiu pyragu, todėl norime racionaliai planuoti vaišes. T. p. norime, kad kiekvienas žygis būtų įsimintinas ir atitiktų žygeivių lūkesčius, todėl esame dėkingi visiems, kurie prisideda prie sklandaus jo pasiruošimo.

Registruodamasis dalyvis patvirtina, kad supranta, jog dalyvavimas žygyje yra susijęs su jo/jos fizinių galimybių išbandymu. Kilus sveikatos problemoms, žygeivis privalo nutraukti dalyvavimą žygyje.