Ignalinos rajono turizmo informacijos centras

Vasaros stovykla „Svajonė“

Kiti renginiai

Kviečiame moksleivius nuo 1 iki 12 klasės praleisti vasaros savaitę stovykloje “Svajonė” Ignalinos rajone.Pagrindinis stovyklos išskirtinumas tas, kad kiekviena diena turės atskirą temą – tai gali būti Lobių sala, Japonijos diena, „Išlikimas“, Indėnų diena, Senovės Graikijos diena ir taip toliau.  Visos veiklos skatins fizinį aktyvumą, kūrybiškumą, komandiškumą. Ne tik smagiai leisime laiką, bet ir žaisdami mokysimės apie kitas kultūras, istoriją, geografiją, mokslą ir daug kitų dalykų.

Stovykloje dirbs patyrę ir kūrybiški vadovai, kurie užtikrins stovyklautojų gerą laiką ir saugumą. Be mūsų pačių kurtų aktyvių žaidimų stovyklautojų laukia sportinės varžybos (krepšinis, futbolas, kvadratas, tinklinis…), plaukiojimas ežere baidarėmis, pirtis, stalo žaidimai, filmų peržiūros, diskotekos, dainos prie laužo, kūrybiniai užsimėmimai ir daug kitų pramogų. 

Stovykla vyks Krivasalio sporto ir rekreacijos centro, kuris įsikūrusęs jaukioje uždarojo vietoje prie Švento ežero. Stovyklavietė pastatyta prieš keletą metų, todėl stovyklautojams siūlome patogius ir tvarkingus namelius, švarius dušus ir tualetus. 

Kaina, registracija ir kita aktuali informacija čia:

Stovyklos svetainė: https://stovyklasvajone.lt

Stovyklos Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100089213446071