Ignalinos rajono turizmo informacijos centras

Sodyba "Paežerinė"

Kaimo turizmo sodybos

Jei norite pailsėti vienumoje, atsipūsti nuo kasdienių rūpesčių ir darbų, pabėgti nuo slegiančio miesto triukšmo, pasinerti į laukinę gamtą - maloniai kviečiame Jus į modernią senovinio stiliaus sodybą - vienkiemį, įsikūrusį visai šalia Aukštaitijos nacionalinio parko, 18 ha privačioje valdoje ant nuostabaus Sungardo ežero kranto Paežerinės viensodyje. 

Naujas rąstinis namas su terasa, pirmame aukšte terasa, židinys, poilsio zona, valgomasis, moderni virtuvė su inventoriumi, tualetas ir dušo kabina. Antrajame aukšte įrengti trys jaukūs miegamieji kambariai. Vienas jų - ypač didelis, romantiškas miegamasis, pro kurio didžiulį langą su lauko balkonui galima grožėtis ežeru, saulėlydžiu ir nepakartojama gamta bet kokiu oru.

Ant ežero kranto yra naujai statyta tradicinė pirtis su erdvia terasa. Sodyboje įrengta automobilių stovėjimo aikštelė, prie ežero kranto pavėsinė su lauko šašlykine, prie namo įrengta vaikų žaidimo aikštelė, supynės, krepšinio aikštelė.

Čia galima plaukioti valtele, važinėti dviračiu, taip pat žvejoti, uogauti, grybauti ir žavėtis nepaliestos gamtos grožiu. Sungardo ežeras jungiasi su keliais ežerais, todėl galima nuplaukti iki didžiulio Ažvinčio ežeru. Sungardo ežeras yra gilus, garsėja jame plaukiojančiais dideliais karšiais, vėžiais, seliavomis. Siūlome aktyvų ir ramų poilsį. Puikios sąlygos ilsėtis dviems - trims šeimoms, porelėms ar nedidelei kompanijai. Svečių laukiama ištisus metus. Jei rengiatės keliauti po mūsų šalį, susipažinti su jos gamtos grožiu, tradicijomis, būtinai užsukite pas mus. Galėsite pernakvoti, sušilti prie židinio, išsimaudyti pirtyje, išsikepti kepsnį lauko pavėsinėje. Čia Jūs esate visada laukiami.

Sodyboje įrengti 3 kambariai, 7 miegamos vietos.

Kalbos: lietuvių, rusų.

Sodyba dirba visus metus.

Patogumai

Vaikų žaidimų aikštelė
Krepšinio / tinklinio aikštelė
Pirtis / Kubilas

Sezoniškumas

Vasarą
Visus metus

Atsiliepimai

Komentuoti