Ignalinos rajono turizmo informacijos centras

„Tiki Tours“ vandens pramogos

Aktyvios pramogos

Nuomojame vandens sporto inventorių, organizuojame žygius Aukštaitijos nacionalio parko vandens keliais.

Pramogos/Paslaugos:

  • Naktinis safaris
  • Megaladon'as - tai šeimyninė irklentė, talpinanti 4-5 žmonių grupę, skirta šeimai ar draugų būriui. Puiki vandens pramoga norintiems praleisti laiką kartu
  • Saulės palydos ant irklenčių( SUP’ų). Saulėlydžių garbintojams! Sveiki atvykę į saulėlydžių rojų!!!!! Palūšė.. Lūšiai…. Tai ypatinga vieta, - kur saulė visuomet nusileidžia…savo unikaliom spalvom ir romantine nuotaika…. Todėl kviečiame jus- ar poroje, ar po vieną, ar su draugų grupe,- į vakarinę pramogą,- palydėti saulės Lūšių ežero vandenyse kartu!!!!!O grįžtant, pasirinkus norimą spalvą, parplaukti LED apšviestomis irklentėmis į krantą. Saulėlydžio turo trukmė –iki 2 val. - 20€ žmogui. Į kainą įskaičiuota: SUP instruktažas , SUP įranga, LED apšvietimai. Išplaukiam 30min iki saulėlydžio Susitinkame TIKI INN pakrantėje.
  • SUP yoga- joga ant irklenčių. Tai judesio meditacija ant vandens, kur irklentė tampa plaukiančiu jogos kilimėliu! Tai mankšta, kurios metu pabunda kūnas, išlaisvėja energija, atsipalaiduoja protas,- lieka tik gerumo sklidina būsena…Kviečiame jus patirti šią populiarėjančią tarp jogos entuziastų pramogą- mankštą – būnant ant vandens subalansuoti savo kūno judesius, kvėpavimo ir jogos asanų pagalba leisti savo kūnui : - sukaupti dėmesį į save , savo vidinę pusiausvyrą… - pajusti dvasios ramybę, ir atpažinti ją ant vandens.... - panirti į visišką sensorinį patyrimą, paleidžiant emocines įtampas nuo kasdienių rūpesčių ir atrandant save naujai! Mes pasirūpinsime kiekvienu, nepriklausomai nuo jūsų esamo fizinio pasirengimo. Daugiau apie SUP jog Mokėti plaukti- būtina,- jeigu įkristumėte į vandenį. Šiek tiek jogos- paranku, bet nebūtina. Išankstinis užsiregistravimas į šią klasę- būtinas. Tai pradžiamokslis tiems, kurie smalsauja išbandyti. SUP jogos sesijos laikas: kiekvienas vasaros savaitgalis ( šeštadienis-sekmadienis) pradžia: 7 ryto, trukmė: iki 2 val., kaina: 20 €. Grupės dydis: iki 8 žmonių. Dėl privačių užsiėmimų ar kito laiko,- tartis iš anksto. Atsiverk savo kūno tekėjimui – naujame patikėjime!!!!! Išankstinė rezervacija tel.: +370 611 61 116 Adresas: Pašakarvio g.2, Palūšė. Startas: TIKI INN poilsio namų pakrantė.
  • Irklenčių (SUP) turai.  Maršrutai: Tiki Inn - Kaltanėnai (Plaukimas irklentėmis pro Šakarvų ir Žeimenio ežerus. Ilga trasa norintiems gerai praleisti dieną. Trukmė: apie 5-6 val.); Baluošo ež. - Ginučiai (Plaukimas su irklentėmis nuo Baluošo ežero iki Ginučių miestelio. Ginučiuose yra vandens malūnas ir kelios vietos pavalgyti, tad kelionės pabaigoje galima atsipūsti. Trukmė: apie 3 val.); Gaveikėnai - Palūšė (Plaukimas su irklentėmis nuo Gaveikėnų stovyklavietės iki Palūšės, Tiki Inn. Plaukimas vyksta pro kelis ežerus, saugomą kanalą ir žavintį Meiros upelį. Trukmė: 2 val. 30 min.); Ginučiai - Papiliakalnė (Plaukimas irklentėmis nuo senovinio Ginučių malūno iki Piliakalnio. Trukmė: apie 2 valandas.); Būkos upė - Ginučiai (Plaukimas irklentėmis vingiuota ir iššūkių pilna Būkos upe. Trukmė 3-4h).
  • Saulės palydos ant irklenčių( SUP’ų). Saulėlydžių garbintojams! Sveiki atvykę į saulėlydžių rojų!!!!! Palūšė.. Lūšiai…. Tai ypatinga vieta, -  kur saulė visuomet nusileidžia… Todėl kviečiame jus, romantiškai nusiteikusius, į vakarinę pramogą,-palydėti saulės Lūšių ežero vandenyse kartu!!!!!O grįžtant, pasirinkus norimą spalvą, parplaukti  LED apšviestomis irklentėmis į krantą. Saulėlydžio turo trukmė –iki 2 val. - 15 € žmogui. Minimalus žmonių skaičius- 4 žmonės. Į kainą įskaičiuota: SUP instruktažas , SUP įranga, LED apšvietimai. Išplaukiam 30min iki saulėlydžio. Susitinkame TIKI INN pakrantėje.

  • SUP Polo (Irklenčių futbolas). Į kaina įeina visas inventorius: 6 specialios irklentės, 6 irklai, bei žaidimo kamuolys. Vienu metu gali žaisti 6 žaidėjai. Žaidimo trukmė 1h. Tikitours pristato naują vandens pramogą - SUP Polo (Irklenčių futbolą)! tai intensyviausiai populiarėjanti irklenčių sporto šaka komandinių žaidimų rinkoje. Ši vandens sporto atrakcija skirta visoms amžiaus grupėms - žaidžiama tarp šeimų ,kolektyvų, įvairiomis progomis: vasarą - atvirame vandenyje, ne sezono metu - baseine. Žaidimiui naudojamos specialiai sukurtos pripučiamos irklentės su pelekais abiejuose galuose ir irklai su skyle kamuoliui pagauti. Žaidimo tikslas - įmušti kuo daugiau įvarčių į varžovo vartus irkluojant specialiu irklu su skyle, į kurią įsodinamas vandens futbolo kamuolys. Kritimas į vandenį - neišvengiamas ir leistinas! Varžybose dalyvauja 6 žaidėjai - 3 x 3 ( dvi komandos po 3 žaidėjus) ir bent po vieną papildomą žaidėją ant atsarginių žaidėjų suolelio pakeitimui. Šiuo komandiniu žaidimu vieną kartą nepasisotinsi, norėsis grįžti - su naujom jėgom, nauju entuziazmu!

 

Atsiliepimai

Komentuoti