Ignalinos rajono turizmo informacijos centras

09.10 | Aleksandr Belkin

Koncertai

Nors už lang jau ruduo, bet Palūšės valtinėje muzika dar netils ilgai! Rugsėjo 10 d. pas mus atvyksta lietuviškasis bliuzmenas Aleksandr Belkin!

Aleksandr Belkin – vokalas, grojantis akustine gitara, lūpine armonikėle ir perkusija. Grupės „The Road Band“ lyderis ir įkūrėjas, visų originalių kompozicijų autorius. Vilniaus Konservatorijoje įgijo akordeono ir liaudies orkestro vadovo specialybe. Baigė Vilniaus Pedagoginį Universitetą. Prieš sukurdamas „The Road Band“ grojo daugelyje džiazo, bliuzo ir rokenrolo grupių, o taip pat ir pirmojoje bliuzo grupėje Lietuvoje „Hilda Blues Band“. Su skirtingais kolektyvais koncertavo daugelyje Europos šalių. Aleksandr taip pat patenka į geriausių pasaulyje lūpinės armonikėlės muzikantų gretas!

---
Durys: 19:30
Koncerto pradžia: 20:00
Vieta: Palūšės valtinė baras
---
SVARBI INFORMACIJA:
Įsigydami bilietą koncerto lankytojai renginio dieną privalo turėti galimybių pasą ir įsipareigoja laikytis dabartinių, renginiams keliamų reikalavimų.
---
Bilietai renginio vietoje, kaine - 5 Eur
Vaikams iki 6 m. renginys nemokamas.

Leidžiama fotografuoti, filmuoti: TAIP (bet tik ne su profesiosionalia technika).
Draudžiama įsinešti: alkoholinių gėrimų, narkotinių ar kitų psichotropinių medžiagų, bei jų vartojimui reikalingų priemonių; maisto ar skyščių stiklinėje taroje; bet kokios rūšies ginklų.
Organizatorius pasilieką teisę keisti renginio programą.
Staliukai ne rezervuojami