Ignalinos rajono turizmo informacijos centras

Bliuzo pamoka su Aleksandr Belkin!

Paskaita

Rugsėjo 10 dieną 18:30 val., Palūšės valtinės bare vyks išskirtinė lietuviškojo bliuzmeno Aleksandr Belkin gitaros pamoka. Pamokos metu Aleksandras Belkinas ne tik papasakos apie bliuzo istoriją ir jo rūšis, bet ir pamokys, kaip su gitara išgauti bliuzo ritmą, skambesį ir kaip pajausti bliuzo dvasią! Taip pat sužinosime kas yra pentatonika, kokie yra jos derinimai ir kaip kartu groti ir armonikėle!
Visi norintys dalyvauti pamokoje, kviečiami registruotis, nes vietų skaičius ribotas. Taip pat nepamirškite savo gitaros!

Aleksandr Belkin – vokalas, grojantis akustine gitara, lūpine armonikėle ir perkusija. Grupės „The Road Band“ lyderis ir įkūrėjas, visų originalių kompozicijų autorius. Vilniaus Konservatorijoje įgijo akordeono ir liaudies orkestro vadovo specialybe. Baigė Vilniaus Pedagoginį Universitetą. Prieš sukurdamas „The Road Band“ grojo daugelyje džiazo, bliuzo ir rokenrolo grupių, o taip pat ir pirmojoje bliuzo grupėje Lietuvoje „Hilda Blues Band“. Su skirtingais kolektyvais koncertavo daugelyje Europos šalių. Aleksandr taip pat patenka į geriausių pasaulyje lūpinės armonikėlės muzikantų gretas

Registracija čia: https://forms.gle/3FnZsL3tW14xq3Rp9

Pamoka NEMOKAMA!
Renginį iš dalies finansuoja Ignalinos rajono savivaldybė