Ignalinos rajono turizmo informacijos centras

Džemas ant bliuzo suoliuko: PELENAI

Koncertai

Legendinė Lietuvos roko grupė ,,Pelenai" atvyksta į Palūšę! Jau paskutinį rudens savaitgalį, lapkričio 26 d., Palūšėje skambės tiek autoriniai Pelenų, tiek visiems gerai žinomi pasauliniai roko hitai. Energingai, trankiai ir net lyriškai charizmatiškieji muzikantai kviečia vakarą praleisti kartu!

Grupė “Pelenai” susikūrė 1986m. Grupės nariai profesionalūs muzikantai, visi turintys muzikinį išsilavinimą ir prieš ateinat į grupę “Pelenai” grojo kitose žinomose Lietuvos grupėse ( “Sledge Hammer”, “Blues Makers”, “Faktas”, “Volis" ir t.t.). Nuo pat pradžių grupę lydėjo sėkmė. Jau pirmas pasirodymas 1997 metų populiariame vasaros festivalyje “NIDA ‘97” buvo sėkmingas. “Pelenų” daina “Dieną keičia naktis” pripažinta geriausia festivalio daina. Tais pačiais metais prestižiniuose muzikiniuose apdovanojimuose “BRAVO” grupės vokalistas Česlovas Gabalis pripažintas geriausiu metų vokalistu, o populiariame televizijos dainų konkurse “MUZIKINIS VIEŠBUTIS” daina “Lopšinė” gavo net du prizus. Ji išrinkta Lietuvos klausytojų geriausia daina ir komisija jai skyrė II vietą. 1998m. “MUZIKINIAME VIEŠBUTYJE” grupės “Pelenai” daina “Liūdesio akys” (skirta žuvusiam grupės būgnininkui Jonui Taločkai) užėmė I vietą. Tais pačiais metais Č. Gabalis vėl pripažintas geriausiu metų dainininku “BRAVO” apdovanojimuose.Kaip ir nuo pradžių taip ir lyg šiol grupę lydi sėkmė. “Pelenai” stabiliai koncertuoja, dalyvauja muzikiniuose projektuose (su Lietuvos Valstybiniu simfoniniu orkestru – “Roko klasikos metamorfozės”, “Lotynų muzikos metamorfozės”, roko operose “Peras Giuntas”, “Jėzus Kristus superžvaigždė” ir kituose). Grupės programoje ne tik autorinės dainos, bet ir užsienio atlikėjų hitai. Kadangi Č. Gabalis Lietuvoje dar vadinamas lietuviškuoju B. Adamsu, “Pelenai” savo programoje turi paruošę B. Adamso ir R.Stewart projektus. Grupė tiek kartu, tiek atskirai yra koncertavusi: Lenkijoje, Vokietijoje, Maltoje, Švedijoje, Olandijoje, Latvijoje, Bulgarijoje, JAV.

---

Durys: 19:00

Koncertas: 20:00

Vieta: Palūšės kopa, Lūšių g. 20, Palūšė

---

Išskirtiniai pasiūlymai:

- Vakarienė koncerto metu - 35 Eur/asmeniui- Nakvynė + vakarienė koncerto metu dviems - 130 Eur


Vakarienės meniu:

Užtepėlė
+
Kepta ešerio filė su laimo padažu ir edamame pupelėmis
arba
Anties confit šlaunelė su karamelizuotais vaisiais ir pastarnokų piure
+
Obuolių pyragas su ledais
+

Prosecco taurė

Rezervacijos mokestis įtrauktas

Vakarienė koncerto dieną patiekiama tik iš anksto užsisakius. Vakarienės laikas 19:00.

Norintys užsisakyti vieną iš išskirtinių paketų, prašome susisiekti paštu [email protected] arba telefonu +370 609 59 397---Bilietas galioja vienam asmeniui. Bilietai negrąžinami ir nekeičiami.Leidžiama fotografuoti, filmuoti: TAIP (bet tik ne su profesiosionalia technika).Draudžiama įsinešti: alkoholinių gėrimų, narkotinių ar kitų psichotropinių medžiagų, bei jų vartojimui reikalingų priemonių; maisto ar skyščių stiklinėje taroje; bet kokios rūšies ginklų. Organizatorius pasilieką teisę keisti renginio programą.