Ignalinos rajono turizmo informacijos centras

Džemas ant bliuzo suoliuko: RONDO

Koncertai

RONDO - tai grupė legenda, kurios tikriausiai pristatinėti nereikia! Tai jau kelis dešimtmečius aktyviai koncertuojanti ir nuolat pilnas sales klausytojų suburianti legendinė grupė, kuri spalio 22 d. atvyksta į Palūšę! Savo gerbėjams dovanos laiko patikrintą, bet tuo pačiu kaskart unikalų, netikėtų muzikinių sprendimų bei seno gero rokenrolo dvasios kupiną pasirodymą.

„Egle, mano sese“, „Laukų gėlė“, „Pelenė“, „Palauk, sustok“, „Sudie, Eliza“, „Rytas perone“ - tai laikui nepavaldžios dainos, su kuriomis užaugo ne viena lietuviškos pop muzikos mylėtojų karta ir kurios tuo pačiu reprezentuoja gerą lietuvišką pop-rokenrolą.

Muzikantai gyvo garso koncertuose nešykšti staigmenų. Šie pasirodymai – tai ne tik gyvas skambesys, bet ir nuolatinės improvizacijos. Tai gyvas bendravimas su publika, išgyvenant „čia ir dabar“ stebuklą. Tai dainos, įkvepiančios mylėti, šokti, atsipalaiduoti, nutolti nuo kasdienybės ir gyventi muzikos ritmu.

Susitinkame „Rondo“ koncerte jau spalio 22 d. Palūšės kopoje! Patirkime kartu visa tai, kas brandu, artima širdžiai, kokybiška ir nepabosta niekada!

---

Durys: 19:00

Koncertas: 20:00

Vieta: Palūšės kopa, Lūšių g. 20, Palūšė

---

Išskirtiniai pasiūlymai:

- Vakarienė koncerto metu - 35 Eur/asmeniui
- Nakvynė + vakarienė koncerto metu dviems - 130 Eur

Vakarinės meniu:

Užtepėlė
+
Kepta ešerio filė su laimo padažu ir edamame pupelėmis
arba
Anties confit šlaunelė su karamelizuotais vaisiais ir pastarnokų piure
+
Obuolių pyragas su ledais
+
Panakota
+
Prosecco taurė

Rezervacijos mokestis įtrauktas

Vakarienė koncerto dieną patiekiama tik iš anksto užsisakius. Vakarienės laikas 19:00.

Norintys užsisakyti vieną iš išskirtinių paketų, prašome susisiekti paštu [email protected] arba telefonu +370 609 59 397
---
Bilietas galioja vienam asmeniui. Bilietai negrąžinami ir nekeičiami.
Leidžiama fotografuoti, filmuoti: TAIP (bet tik ne su profesiosionalia technika).
Draudžiama įsinešti: alkoholinių gėrimų, narkotinių ar kitų psichotropinių medžiagų, bei jų vartojimui reikalingų priemonių; maisto ar skyščių stiklinėje taroje; bet kokios rūšies ginklų.
Organizatorius pasilieką teisę keisti renginio programą.