Ignalinos rajono turizmo informacijos centras

EkoŽygis Lietuviški "Karpatai"

Žygiai

Įvykęs renginys

Jeigu norite pamatyti visiškai kitokį Ignalinos kraštą, siūlome atrasti lietuviškų „Karpatų“ kalvotą grožį. Apie 10 kilometrų besitęsiantis maršrutas po Ceikinių apylinkes atskleis jums šios krašto reljefo ypatumus. Maršrutas sudėtingas: kopsime ir leisimės nuo stačių kalvų ir piliakalnio; upeliuką įveiksime permestu rąstu. Žygio „vinis“ - ledynmečio upės rėvoje eisime slidžiais akmenimis ir perlipinėsime nuvirtusius medžius.

Žygio pabaigoje jėgas atgausime besivaišindami įvairių rūšių arbata ir naminiu pyragu.

Diena: 2020 metų rugsėjo 20 d. (sekmadienis).
Pradžia : 10:00 val.
Kategorija : maršrutas sudėtingas
Distancija : 10 km (jutiminis atstumas – 15 km).
Trukmė : 4 val.

Maršrutas žiedinis : Ceikinių kaimas - Kančioginos upelis - Korino ežeras - Paragiškės piliakalnis - Meilės ąžuolas - Paceikinės ežeras - Ceikiniai.
Danga : miško kelias, žvyrkelis, asfaltas, akmenys

Žygio vadovė: II kategorijos gidė Sigutė Mudinienė
Kontaktai: tel: 868587308; el.paštas: [email protected]
Registracija: iki rugpjūčio 18 d.
Registracija gali būti uždaryta ankščiau (kai susirinks 40 dalyvių grupė)!

Registracijos nuoroda: https://forms.gle/5yLuC12Yy7Dbf7nt6

Dalyvio mokestis asmeniui : € 7
Vaikams iki 15 metų : € 4
Į kainą įskaičiuota:
Gido-žygio vadovo paslauga
Naminis pyragas, įvairių rūšių arbata.

Svarbi informacija:
Registracija į žygį vyksta dviem etapais, nes užsiregistravus pradinėje registracijoje, ne visuomet reiškia, kad žygeivis /žygeiviai jame dalyvaus.

I etapas: registracija
Užpildę registracijos anketą ir pareiškę norą susimokėti banko pavedimu, žygeiviai nurodytu elektroninio pašto adresu gaus informaciją apie išankstinį apmokėjimą.

II etapas: registracijos patvirtinimas
Po to, kai žygių organizatoriai gaus pavedimą – registracijos mokestį, dalyviui bus išsiunčiamas antrasis elektroninis laiškas su žygio maršruto aprašymu bei susitikimo vieta. Mokėjimo kopijų spausdinti nereikia – tausokime medžius.

Dėmesio!
Asmenys, registracijos formoje pareiškę norą susimokėti vietoje grynaisiais, turi papildomai informuoti apie savo dalyvavimą žygyje jiems patogiu būdu: SMS ar Facebook žinute, telefono skambučiu ar el. laišku. Tai bus Jūsų registracijos patvirtinimas, po kurio gausite el. laišką su visa žygio informacija.

Kodėl naudojame tokią sistemą?
Ruošiantis žygiui mums labai svarbu žinoti dalyvių skaičių. Jų metu vaišiname dalyvius arbata, naminiu pyragu, todėl norime racionaliai planuoti vaišes. T. p. norime, kad kiekvienas žygis būtų įsimintinas ir atitiktų žygeivių lūkesčius, todėl esame dėkingi visiems, kurie prisideda prie sklandaus jo pasiruošimo.

Registruodamasis dalyvis patvirtina, kad supranta, jog dalyvavimas žygyje yra susijęs su jo fizinių galimybių išbandymu. Kilus sveikatos problemoms, žygeivis privalo nutraukti dalyvavimą žygyje.