Ignalinos rajono turizmo informacijos centras

EkoŽygis Po Ažušilės kraštovaizdžio draustinį

Žygiai

Šis pramoginis - pažintinis žygis - pasivaikščiojimas organizuojamas: žmonėms, pavargusiems nuo sėdėjimo namuose ir biuruose, moksleiviams nuo 12 metų amžiaus.

Žygis yra skirtas:
Mėgstantiems vidutinį ėjimo tempą ir tiems, kurie mėgsta pažintis su naujais žmonėmis ir vietovėmis, kuriems patinka atsipalaiduoti, klausytis įdomių istorijų, mėgautis buvimu čia ir dabar; taipogi norintiems pažinti Ignalinos apylinkes ir susipažinti su jų istorija, etnografija, kaimo gyventojų papročiais, miško pasauliu bei Ignalinos apylinkių klimato ypatumais. Žygis ypač tinka žmonėms, kurie mėgsta naujas ir smagias patirtis – t. y. kurie nori ne tik eiti, bet ir pažinti, užuot visą laiką aktyviai skubėjus į galutinį tašką.

Šis žygis nėra skirtas :
Sportinio ėjimo entuziastams kurie „medžioja“ kilometrus,ir kurių tikslas yra numatytą atstumą įveikti kuo greičiau, per kuo trumpesnį laiką.

Maršrutas žiedinis! Pusiaukelėje žygio nutraukti nėra galimybės, nes nenumatytas pervežimas.

Diena: 2022 metų birželio 12 d. (sekmadienis).
Pradžia : 10:00 val.
Kategorija : vidutinis sunkumas.
Distancija : 19 km.
Trukmė : 6 val.
Maršrutas : Ignalina - Poviliškė - Ažušilė – Bėčionys – Remeniškė - Ignalina
Danga : miško kelias, žvyrkelis, asfaltas.

Žygio vadovė: I kategorijos gidė Rita Ramanauskienė.
Kontaktai: tel: 868587308; el.paštas: [email protected]
Registracija: iki birželio 10 d.
Dalyvio mokestis asmeniui : € 8
Vaikams iki 15 metų : € 4
Į kainą įskaičiuota:
Gido-žygio vadovo paslauga
Naminis pyragas, įvairių rūšių arbata (pusiaukelėje, kaimo turizmo sodyboje, prisėsime trumpam
pailsėti, atsigersime arbatos ir pasivaišinsime naminiu pyragu).
Žygio registracijos nuoroda: https://forms.gle/V5G8fgVRqQZB2TbFA

Svarbi informacija:
Užpildžius žygio registracijos formą, ne visuomet reiškia, kad žygeivis /žygeiviai jame dalyvaus. Asmenys, registracijos formoje pareiškę norą susimokėti vietoje grynaisiais, artėjant žygio dienai, turi papildomai informuoti, apie savo dalyvavimą žygyje jiems patogiu būdu: SMS ar Facebook žinute, telefono skambučiu ar el. laišku. Tai bus Jūsų pačių registracijos patvirtinimas, po kurios gausite el. laišką su visa žygio informacija.

Asmenys, registracijos formoje pareiškę norą susimokėti banko pavedimu, nurodytu elektroninio pašto adresu gaus išankstinio apmokėjimo rekvizitus. Po to, kai žygio organizatoriai gaus pavedimą – registracijos mokestį, dalyviui bus išsiunčiamas antrasis elektroninis laiškas su visa žygio informacija.

Registruodamasis dalyvis patvirtina, kad supranta, jog dalyvavimas žygyje yra susijęs su jo fizinių galimybių išbandymu, bei sergant ar jaučiant Covid-19 simptomus, dalyvavimas žygyje negalimas. Kilus sveikatos problemoms, žygeivis privalo nutraukti dalyvavimą žygyje.