Ignalinos rajono turizmo informacijos centras

Irkis ir žygiuok per ANP II

Žygiai

Šis kombinuotas turas yra šiek tiek ilgesnė “Irkis ir žygiuok per ANP” versija. Tad kviečiame registruotis, kol parko nespėjo užplūsti turistų banga.
Susibūrimą pradėsime nuo žygio, aplankysime  Asalnų pušį, o nuo jos vingiuotais miško keliukais ir ežerų pakrantėmis keliausime link mums gražiausios šio miško vietos – Laumės akių. Šie ežerai - gamtos paveldo objektas. Pavadinimą jiems davė mūsų senoliai dėl ežerų formos bei spalvos.
Žygio metu aplankoma pinykla, aukštoji pakalna, Medžiukalnio šaltinis. Taip pat turėsite progą pamatyti, kaip atrodo nusakintos pušys. Atvykę prie Baluošo tilto, šoksime į baidares ir irsimės per tris upes ir šešis ežerus. Viso turo metu girdėsite istorijas apie Aukštaitijos Nacionalinio Parko toponimiką bei kitas įdomybes. Plaukti neskubėsime, kad turėtume laiko pasimėgauti žaliuojančia gamta. Nekantraujame vėl pasimatyti su Tavimi!

Programa:

9:00 – susitinkame Asalnų stovyklavietėje
9:00 – 11.00 žygiuojame
11:00 – atvykstame į baidarių starto vietą
11:00 – 16:00/17:00 baidarių turas
Vakarienė grįžus į Asalnų stovyklavietę
*laikai gali skirtis, priklausomai nuo grupės pajėgumo bei oro

Kaina: €40. Į kainą įskaičiuotos gido paslaugos, baidarių nuoma su gelbėjimosi liemene ir jų transportavimas, žygis, kava/arbata pertraukėlės metu, vakarienė, vieta palapinei Asalnų stovyklavietėje.
DĖMESIO: šis turas pritaikytas vaikams nuo 8 metų (privalo būti lydimas suaugusio asmens) Vaikams iki 14 metų taikome 50% nuolaidą.
*grupėms nuo 6 asm. taikomos nuolaidos

BŪTINA IŠANKSTINĖ REZERVACIJA: https://docs.google.com/.../14ar2aeNufW6Kk0RuqL4Smzh.../edit
Ką pasiimti?
Laisvą, patogią aprangą bei neperšlampamą avalynę/drabužius, vandens ar karštą gėrimą, užkandžių, kepurę nuo saulės, akinius nuo saulės, apsauginį kremą, neperšlampamą maišą/kuprinę daiktams plaukimo metu ir maudymosi reikmenis sezono atidarymui.

Daugiau informacijos:
 +37069630946 - Julius
 +37062485481 - Eglė
 Renginyje bus filmuojama ir fotografuojama

Daugiau informacijos: https://www.facebook.com/events/1912001869199156