Ignalinos rajono turizmo informacijos centras

Joninės Paliesiaus dvare

Kiti renginiai

Kviečiame švęsti magiškiausią vasaros naktį pelkių ir miško prieglobstyje – Paliesiaus dvare!

Vasaros lygiadienio proga gardžiai vakarieniausime, pinsime vainikus, leisime juos upe, gėrėsimės laužo liepsna, maudysimės ežere ir būsime kartu...

 

Joninių programa:

Birželio 23-ia diena.

18:00 – 20:00 Atvykimas į Paliesiaus dvarą ir vaišės.

Susipažinimas su Paliesiaus dvaru, pasistiprinus užkandėle ir taure vyno.

Pagrindinis vakaro patiekalas - plovas su ėriena.

Vainikų pynimas ir plukdymas Kančioginos upe, Joninių laužas, maudynės Milašaičio ežere (ežeras už 4 km nuo dvaro, tad siūlome vykti automobiliais), kelionė į Krikonių šaltinį (pasiimkite taros šaltinio vandeniui).

* Kaina 28 Eur žmogui (Vaikams iki 4 m. dalyvavimas nemokamas. 4-14 m. vaikams kaina – 15 Eur)
* Esant poreikiui, kitus patiekalus ir gėrimus, galėsite užsisakyti iš mūsų restorano meniu.
* Iš anksto galite užsisakyti nakvynę Paliesiaus dvare, SPA malonumus ar pirtį. (Vaikams iki 4-ių metų nakvynė nemokama.)

 

Birželio 24-ta diena.

12 val. lauks nekasdienis bridimas kartu su gidu Kančioginos upe. Kviečiame išbandyti save upės tėkmėje. Šis upės ruožas nėra ekstremalus, todėl puikiai tinka aktyvioms šeimoms ar draugams.
Aprangą pasiruoškite pagal prognozuojamą oro temperatūrą. Rekomenduojame avalynę su raišteliais ar specialius maudymuisi skirtus batus.

Žygio trukmė 1 val.

* Kaina vienam asmeniui – 15 Eur.
* Būtina išankstinė rezervacija.

Mėgstantiems judėti greičiau kviečiame atsivežti savo dviračius ir susipažinti su Paliesiaus dvaro apylinkėmis, kuriose yra daug lankytinų vietų, tokių kaip: Mielagėnų bažnyčia, Miečionių gatvinis kaimas, Tverečiaus miestelis, Katinautiškės kupetinis kaimas, Gilūtos, o taip pat gausu ežerų, kuriuose kelionės metu galėsite atsigaivinti.

* Neturintiems dviračių bus galimybė juos išsinuomoti Paliesiaus dvare. Jei reikės, padėsime pasirinkti maršrutą pagal jūsų poreikius.

 

Užsisakykite:
Tel.: +370 626 82 760
El. paštas: [email protected]