Ignalinos rajono turizmo informacijos centras

Jurga – Gimtadienio turas | Palūšės Kopa

Koncertai

Jurga – Gimtadienio turas

Gimtadienį netrukus minėsianti Jurga kviečia į svarbiausius šių metų koncertus! Išskirtinas Jurgos gimtadienio koncertas – jau vasario 12 dieną Palūšės kopoje!

Gimtadienio pasirodymuose skambės išskirtinė programa – dainos iš naujausios Jurgos vinilo plokštelės, sentimentus sukeliantys ir klausytojų pamėgti kūriniai iš visos karjeros bei pačios šventiškiausios dainos apie svajonės, jausmų ir meilės gimimą.

„Tai gimtadienio turas, kokio dar niekada nebuvo! Šiemet kilo mintis padaryti visą mėnesį trunkantį gimtadienį ir jį atšvęsti koncertuose su savo klausytojais!“

Jurga neabejoja, kad visi šventiniai koncertai bus išskirtiniai, o klausytojai su Jurga ir jos kūryba galės susitikti kaip niekad artimai. Jaukiuose akustiniuose pasirodymuose naujai suskambės geriausių dainų aranžuotės ir išsiilgti kūriniai iš pirmųjų Jurgos albumų. Taip pat dainininkė gerbėjams ruošia muzikinę staigmeną – keletą kūrinių ji atliks pati grodama klavišiniais ir perkusija.

„Svarbiausia gimtadienyje – svečiai! Esu tikra, kad kartu sukursime šventę visiems, kas dalyvaus. Bus ypatingų kūrinių ir seniai skambėjusių dainų, žinoma, kartu pūsime ir žvakes nuo gimtadienio torto“, – šypsosi Jurga.

Nepraleiskit progos išgirsti Jurgos muziką iš arti ir asmeniškai pasveikinti dainininkę su gimtadieniu! Šventinis akustinis, dviejų dalių koncertas – vasario 12 dieną Palūšės kopoje.

---

Durys: 19:00

Koncertas: 20:00

Vieta: Palūšės kopa, Lūšių g. 20, Palūšė

---

Išskirtiniai pasiūlymai:

- Vakarienė koncerto metu - 31 Eur/33,5 Eur/asmeniui
- Nakvynė + vakarienė koncerto metu dviems - nuo 112 Eur

Vakarinės meniu:

Užtepėlė
+
Sviestažuvė su pankoliu ir keptu pomidoru
arba
Jaučio žandai su pastarnokų piure ir keptomis daržovėmis
+
Obuolių pyragas su ledais
+
Prosecco taurė

Rezervacijos mokestis įtrauktas

Vakarienė koncerto dieną patiekiama tik iš anksto užsisakius. Vakarienės laikas 19:00.

Norintys užsisakyti vieną iš išskirtinių paketų, prašome susisiekti paštu [email protected] arba telefonu +370 609 59 397

---

SVARBI INFORMACIJA:
Įsigydami bilietą koncerto lankytojai renginio dieną privalo turėti galimybių pasą ir įsipareigoja laikytis dabartinių, renginiams keliamų reikalavimų.
---
Bilietas galioja vienam asmeniui. Bilietai negrąžinami ir nekeičiami. Leidžiama fotografuoti, filmuoti: TAIP (bet tik ne su profesionalia technika).Draudžiama įsinešti: alkoholinių gėrimų, narkotinių ar kitų psichotropinių medžiagų, bei jų vartojimui reikalingų priemonių; maisto ar skysčių stiklinėje taroje; bet kokios rūšies ginklų. Organizatorius pasilieką teisę keisti renginio programą.