Ignalinos rajono turizmo informacijos centras

Moterų pirtis "Dėmesys sau"

Kiti renginiai

Miela sese,

Laikas sau produktyviausias tuomet, kai visas Tavo dėmesys yra nukreiptas į Tave pačią. O kur dėmesys – ten ir energija. Todėl jei nori, kad kažkuri sritis sektųsi, – privalai skirti laiko SAU bei savo vidui. Mano manymu, pirtis yra puiki erdvė tam. 
Būsite moteriškoje bendrystėje bei kartu atrasite pakankamai laiko pabūti vienumoje, tyloje, atskiroje erdvėje. Pirtyje mes įsiklausysime ne tik į save, bet ir į vantų šnaresį, garo ir akmenų jungtį, druskų pilstymąsi iš dubens į dubenį. Galiausiai susitelksime į kvėpavimą ir savo minčių srautą, kol viskas nurims ir iš pirties jau išeisime kaip ką tik atgimusios. Sakoma, graži moteris ta, kuri yra švitinti, o nuo švytinčios moters pasikrauna ir jos aplinka: šeima, draugai bei artimieji. 

Kviečiu pasirūpinti savo kūnu ir vidine - minčių, jausmų - švara bei skaistumu.

Tavęs laukia:

I - pirmojo garo ritualas, susipažinimas su garu bei švelnus vantos prisilietimas. Palengva sušildysime kūnus, mėgausimės žolynų kvapais.

II - dėmesys druskai: inhaliacija, valysime kvėpavimo takus, šveisime kūną su mano "iš gamtos" pagamintu šveitikliu.

III - miško vantų šokis, jų šnaresys. Kiekvienam išdalinsiu po vantą, su kuria šildysime kūną, darysime kompresus bei vanosimės. Po šio užėjimo pasiūlysiu keliauti į Asalnų ežerą maudynėms.

IV - paskutinio užėjimo vizija tegul lieka pagal pajautimą.

Kaina: €40 (į kainą įskaičiuotos visos pirties priemonės, veido kaukė, sriuba po pirties, mineralinis vanduo, specialiai paruošta žolininkės arbata, pirties nuoma bei programa).

Viso 6 vietos. Jei jauti kvietimą, kviečiu registruotis: https://docs.google.com/.../1FBmF7MDxhB6GjZ.../edit

Ką pasiimti? 

- Patogią aprangą bei avalynę
- Talpą šaltinio vandeniui
- Krepšį ar daugkartinį maišą gėrybėms iš gamtos
- Pirties drabužius, jei yra poreikis (rekomenduoju natūralių medžiagų pvz.: skarą. Jei neturite, pasiimkite atskirų dalių maudymosi kostiumėlį, pirties sijoną, glaudes)
- 2-3 rankšluosčius
- Chalatą
- Šiltas kojines ar megztas tapkutes, kurias dėvėsite tarp užėjimų
- Gumines šlepetes
- Pirties kepurę. Jei neturėsite - surasiu

p.s. depiliacijos procedūras rekomenduojama atlikti likus kelioms dienoms prieš einant į pirtį, kad Jūsų oda nebūtų per jautri.

SVARBU atvykti nepasikvėpinus.