Ignalinos rajono turizmo informacijos centras

Muilo gamybos edukacija

Kiti renginiai

Rudeninės dovanos:) tik už muziejaus lankymo kainą! Rugsėjo 12 dieną nuo 12. 00 - 13. 30 val. bitininkystės muziejuje:

- rudenėjant ir ilgėjant vakarams bitininkystės muziejus siūlo kvapnų/įtraukiantį užsiėmimą - muilo gamybą. Sakysit, kad nieko apie tai neišmanot! Ne bėda, tam rugsėjo 12 d. ir pakvietėme, tiksliau pasisiūlė patys - Makutėnų šeimyna "Muilo ūkis" dovanoja visiems muziejaus lankytojams muilo gamybos edukacines valandas.

Apie ūkį "Sandra ir Mindaugas Makutėnai - muilo gamybos amatininkai, kosmetikos gamintojai. Jau trylika metų gyvename gamtos apsupty, būtent pasikeitęs gyvenimo būdas skatino peržvelgti savo vertybes, naujai pažinti ir nuolat mokytis.

Harmonija ir pagarba, kokybė ir atsakomybė, kaita įsiklausant į gamtos ritmą ir pasitikėjimas Kūrėju - vadovaujantis šiais kriterijais kuriama mūsų produkcija. To siekiame ir savo santykyje su kitu žmogumi. Gamtoje viskas vyksta savo ritmu ir savo laiku. Taip ji atveria savo grožį ir kvapą, belieka įsiklausyti, pamatyti ir dirbti darnoje. Mūsų prekinis ženklas "Muilo ūkis"

Tikiuosi nuoširdžiai dovanojamas dovanas atsiras norinčių priimti. Prašome dalintis kvietimu ir dalyvauti edukaciniuose užsiėmimuose.