Ignalinos rajono turizmo informacijos centras

POP + Klasika: Netikėtas Duetas Ignalinos Rajono Kultūros Centre

Koncertai

„Pop+klasika” – tai neeilinis muzikos projektas, kuriame vienas kitą sutinka bei randa bendrą kalbą du visiškai skirtingi pop ir klasikos žanrai. Koncerte skambės puikiai pažįstamos melodijos, o scenoje susitiks du balsai – aksominis ir sodrus bei paslaptingas ir šviesus tenorai. Laimonas Bendaravičius ir Justinas Stanislovaitis – du atlikėjai iš skirtingų muzikinių pasaulių, nelauktai atradę vienas kitą ir suvieniję jėgas sukurdami netikėtą duetą, užvaldžiusį publikos emocijas nuo pat pirmųjų bendrų koncertų.

Laimonas Bendaravičius klasikinio dainavimo mokėsi Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje (prof. V. Juozapaičio, prof. V. Prudnikovo, lekt. L. Norvaišo klasėse), tobulinosi maestro Paolo De Napoli (Italija) meistriškumo kursuose, o taip pat dirbo su tokiais profesionalais kaip Gianfranco Cecchele (Italija), Edgaras Montvidas (Lietuva, Didžioji Britanija), Markas Heleris (USA), Konradas Jarnot (Vokietija) ir kt.

Nuo 2011 metų L. Bendaravičius aktyviai dalyvavo „SHMF Choir Academy“ projektuose Vokietijoje, Kinijoje, Pietų Korėjoje bei dirbo su tokiais dirigentais kaip E. Whitacre‘as, C. Eschenbachas, R. Beckas ir kt.

Justinas Stanislovaitis – dainininkas, aktorius, dainų tekstų ir muzikos autorius, grupės „Justin 3“ siela ir įkūrėjas. Televizinių projektų „Mes vieno kraujo“ ir „Eurovizija“ finalininkas. Tarptautiniame kompozitorių konkurse „JZ Microphones“ komisijos pirmininkas James O’Brien (U2, Rea Garvey vadybininkas) grupei „Justin 3“ skyrė Grand Prix apdovanojimą. Justino dainos skamba ne tik Lietuvos, bet ir daugybės pasaulio radijo stočių eteriuose „BBC Radio One“, „Capital Fm“, „Heart Fm“, „Kiss FM“ ir kt.