Ignalinos rajono turizmo informacijos centras

Sveikadienis Ignalinoje: Žygis 12 km+SPA

Žygiai

Išsami informacija

Šis pažintinis žygis organizuojamas:
Žmonėms, kurie nori ne tik eiti, bet ir pažinti. Mėgstantiems vidutinį ėjimo tempą ir tiems, kurie mėgsta sekmadieninius pasivaikščiojimus šimtamečiame miške, pažintis su naujais žmonėmis ir vietovėmis, naujas ir smagias patirtis, kuriems patinka atsipalaiduoti, klausytis įdomių istorijų, mėgautis buvimu čia ir dabar.

Žygiui pasibaigus norime pasiūlyti Ignalinos SPA paslaugas (susimoka patys žygeiviai) ir puikiai praleisti laiką baseine bei atnaujintose net penkiose pirtyse (druskų garinė, aromatinė, lietuviška, turkiška, sauna) ir dviejose sūkurinėse (mineralinio vandens, išgaunamo Ignalinoje, bei gėlo vandens) voniose!

Daugiau informacijos apie SPA kainas rasite -> https://ignalina-spa.lt/baseinas-ir-pirtys/
Apie norą pasinaudoti SPA paslauga/paslaugomis tai reikės pažymėti registracijos formoje. Tokiu būdu jums rezervuosime vietą!

Diena: 2023 metų kovo12 (sekmadienis).
Pradžia: 10:00 val.
Susitikimo vieta: Ignalina, Ilgio ežero automobilių stovėjimo aikštelė (tikslios koordinatės bus nurodytos elektroniniu laišku).

Kategorija: vidutinis sudėtingumas (kalvota vietovė).
Distancija : ~ 12-13 km.
Trukmė : ~ 4 val.
Maršrutas žiedinis: Ignalina-–> Ilgio ežero pakrantė–> Vidiškių miškas–>Vidiškės ir Vidiškių dvaras–>Ignalina.
Svarbu: pusiaukelėje žygio nutraukti nėra galimybės, nes nenumatytas pervežimas.
Danga: miško kelias, žvyrkelis, pėsčiųjų takas.
Žygio vadovė:

I kategorijos gidė Rita Ramanauskienė
Kontaktai: tel: 868587308; el.paštas: [email protected]
Registracija: iki kovo 10 d.
Registracijos nuoroda: https://forms.gle/ZVKgG1yCdh2skYYH7

Dalyvio mokestis asmeniui: € 8
Vaikams iki 15 metų: € 4 (į žygį kviečiame vaikus nuo 12 metų).
Į kainą įskaičiuota:
Gido-žygio vadovo paslauga

Naminis pyragas, įvairių rūšių arbata (pusiaukelėje prisėsime trumpam pailsėti, atsigersime arbatos ir pasivaišinsime naminiu pyragu).

Apmokėjimas:
Užpildžius žygio registracijos formą, ne visuomet reiškia, kad žygeivis /žygeiviai jame dalyvaus.

Asmenys, registracijos formoje pareiškę norą susimokėti vietoje grynaisiais, artėjant žygio dienai, turi papildomai informuoti, apie savo dalyvavimą žygyje jiems patogiu būdu: SMS ar Facebook žinute, telefono skambučiu ar el. laišku. Tai bus Jūsų pačių galutinis patvirtinimas apie dalyvavimą žygyje, po kurio gausite el. laišką su visa žygio informacija.

Asmenys, registracijos formoje pareiškę norą susimokėti banko pavedimu, nurodytu elektroninio pašto adresu gaus išankstinio apmokėjimo rekvizitus.Po to, kai žygio organizatoriai gaus pavedimą - registracijos mokestį, dalyviui bus išsiųstas antrasis elektroninis laiškas su visa žygio informacija.

Registruodamasis dalyvis patvirtina, kad supranta, jog dalyvavimas žygyje yra susijęs su jo fizinių galimybių išbandymu. Kilus sveikatos problemoms, žygeivis privalo nutraukti dalyvavimą žygyje.