Ignalinos rajono turizmo informacijos centras

Vasario pirties garas

Kiti renginiai

Sunku patikėti, bet pagaliau skelbiame ir Asalnų pirties renginių pradžią. Įsikūrusi nuostabioje vietoje, pušyne ant ežero kranto, šalia rusenančio laužo su daug daug meilės, pirtelė dar labiau sustiprino čia jaučiamus keturis elementus: žemė, oras, vanduo bei ugnis. 

Pirtis yra nuostabi erdvė, į kurią mes užeiname ne tik nusiprausti, atsipalaiduoti, bet ir pabūti ramybėje, pakeliauti savo mintimis bei pojūčiais. Tai vieta, kurioje mes skiriame daug dėmesio sau. Dažnai pabuvę pirtyje, mes išeiname tarsi naujai atgimę bei įsižeminę, tampame paprastesni. 

Šventai tikiu, kad per gamtą užmegzti ryšiai yra ypatingi ir juos reikia nuolat stiprinti!

Būtent tai ir darysime šiais užėjimais:
I - pirmojo garo ritualas, susipažinimas su garu bei švelnus vantos prisilietimas. Palengva sušildysime kūnus, mėgausimės žolynų kvapais.
II – dėmesys druskai bei bičių pikiui: inhaliacija, valysime kvėpavimo takus, šveisime kūną su mano "iš gamtos" pagamintu šveitikliu.
III – miško vantų šokis, jų šnaresys. Kiekvienam išdalinsiu po vantą, su kuria šildysime kūną, darysime kompresus bei vanosimės. Po šio užėjimo pasiūlysiu keliauti į ledo vonią.
IV – paskutinio užėjimo vizija tegul lieka paslaptyje.

Viso 6 vietos.
Kaina: €35 (į kainą įskaičiuotos visos pirties priemonės, sriuba po pirites, mineralinis vanduo, specialiai paruošta žolininkės arbata, pirties nuoma bei programa).

BŪTINA IŠANKSTINĖ REGISTRACIJA:
https://docs.google.com/.../1iDCFRX9Vu2rPyJqMTGKbw92.../edit

Ką pasiimti?
- Lengvą užkandį sau ir draugui. Geriau tiktų rauginti produktai, daržovės, vaisiai.
- Pirties drabužius, jei yra poreikis (rekomenduojame natūralių medžiagų pvz.: skarą, jei neturite pasiimkite atskirų dalių maudymosi kostiumėlį, pirties sijoną).
- 2-3 rankšluosčius
- Chalatą
- Šiltas kojines ar megztas tapkutes, kurias dėvėsite tarp užėjimų
- Gumines šlepetes
- Pirties kepurę. Jei neturėsite - surasime

p.s. depiliacijos procedūras rekomenduojama atlikti likus kelioms dienoms prieš einant į pirtį, kad Jūsų oda nebūtų per jautri.
SVARBU atvykti nepasikvėpinus.