Ignalinos rajono turizmo informacijos centras

Diskusija apie sportą Ignalinoje

Susitikimas

Įvykęs renginys

Igalinos AE regiono viešųjų paslaugų verslui centro konferencijų salėje organizuojamas susitikimas su Ignalinos miesto meru bei kitais savivaldybės atstovais, kūno kultūros mokytojais, įvairių sporto šakų treneriais, sportininkais, verslininkais. Kviečiami visi suinteresuoti sportu ir tie, kuriems rūpi sporto ateitis Ignalinoje!

Atsižvelgiant į tai, kad Ignalina yra didžiulį potencialą sportinei veiklai turinti vieta, norime visi kartu padiskutuoti, išsakyti ir išklausyti nuomones, generuoti naujas idėjas, kaip ir kokiais būdais galima būtų gerinti sąlygas sportui mūsų krašte, plėsti ir didinti jo kokybę, įvairovę bei žmonių aktyvumą juo užsiimant. Ką mes visi dėl to norime ir galime padaryti, kaip ir kiek prisidėti, kokios klaidos buvo padarytos ir kaip galime jas pataisyti, ko galime pasimokyti bei kokius gerus pavyzdžius turime sėkmingai sporto plėtrai. Manome, kad visa tai gali pavirsti į labai įdomią diskusiją!

Susitikimo metu:

- Ignalinos rajono savivaldybė pristatys dabartinę sporto padėtį Ignalinoje, esamus planus bei tolimesnę perspektyvą.

- Savo įžvalgas pateiks Ignalinos kultūros ir sporto centro atstovai, mokytojai, treneriai ir sportininkai, sportu suinteresuoti žmonės, verslininkai bei atvykę svečiai.

- Bus diskutuojamos visų išsakytos mintys, idėjos ir pasiūlymai, ateities vizijos, galimybės bei kas yra reikalinga ir ką galima padaryti.

Visiems, kam įdomu yra maloniai kviečiami diskusijai prie kavos puodelio!